Klik hier om terug te gaan naar de website
 Meditatielessen: Ervaringen van Cursisten
Klik hier om een bericht achter te laten

pagina 1 van 1 (17 berichten)
 
 
Naam : Mirjam S
Datum : 11-03-2019 om 23:37

Dag Conny,
Nogmaals dank voor de fijne lessen. Onder het genot van een heerlijk kopje thee ben ik afgelopen najaar een avond in de week met meditatielessen bij je tot rust gekomen. Ook de healing en reading vond ik indrukwekkend. Veel succes met verdere cursussen.
hartelijke groet,
Mirjam
Naam : Vivian
Datum : 03-12-2017 om 21:26

Dag Conny,

Sinds 2014 kom ik al bij je, eerst deed ik een cursus van 5 weken en daarna volgde ik af en toe een avond om weer kennis op te frissen en te ervaren mijn energie te laten stromen en een rustpunt met volledige ontspanning te hebben, wegdromen van de dagelijkse zorgen. Na anderhalf uur weer even helemaal terug naar de basis, erg fijn.

gr.Vivian
Naam : cisca
Datum : 26-04-2015 om 18:43

Een heerlijke cursus waarbij je leert te ontspannen en ontspannen te blijven. Erg leerzaam geweest.
Naam : Jasper de Vries
Datum : 21-03-2013 om 10:50

Hallo Conny,

Vorig jaar heb ik mijn eerste echte kennismaking gehad met meditatie door jouw lessen. Ik gebruik het nog vrijwel elke dag. De meditaties op je CD en de stencils van de lessen helpen daarbij goed.
Diezelfde stencils gebruik ik nu ook om mijn dochter (8 jaar) te laten mediteren en ze vindt het heerlijk!

Groet,
Jasper
Naam : Margit Jokovi
Datum : 20-12-2012 om 22:09

Conny,
ik vind het echt een heel fijne cursus om te ontspannen, bij mezelf te komen en nieuwe inzichten over mezelf gewaar te worden. En daarnaast uiteraard ook gezellig tijdens de theepauze.
Naam : aartje kamper
Datum : 16-01-2012 om 20:53

Hallo Connie,
2 keer heb ik de meditatielessen bij je gevolgd en beide keren waren die avonden eilandjes van rust. De heldere en rustige manier waarop je de lessen bracht, altijd met ruimte voor eigen interpretaties van de deelnemers heb ik als bevrijdend ervaren. Je lessen waren duidelijk en goed gestructureerd. Dat je de lessen ook nog op papier aan het eind van de les meegaf vind ik een geweldige service. Op het moment doe ik het met wat ik me al heb eigen gemaakt en kan ik putten uit de stencils en je cd.
Ik zal zeker een volgende serie weer van de partij zijn.
Tot dan Aartje
Naam : Maud Klap
Datum : 09-04-2011 om 19:07

Beste Conny,
Dank voor je mooie meditatielessen, heb er veel aan gehad; rust en energie. Ik ga het missen maar gelukkig heb ik je cd en probeer het vast te houden. Als ik het kan combineren zie je me zeker weer terug in september!
Ik wens je een mooie zomer.

Maud Klap-Berger
Naam : Carola Pelder
Website : Mijn Homepage
Datum : 01-09-2010 om 10:32

Beste Conny,
De meditatielessen bij jou waren mijn eerste kennismaking met de kracht van de energie van de chakra's. De lessen hebben mij geholpen veel meer bewust te worden van mijn lichaam. Het heeft me geleerd te ontspannen in een periode dat ik rust heel goed kon gebruiken. Ik ben zo enthousiast geworden over de helende werking dat ik besloten heb zelf een opleiding te gaan volgen. Alles wat ik geleerd zal ik ook zelf in mijn trainingen en coaching gaan gebruiken. Bedankt voor deze bijzondere kennismaking met energie.
Lieve groetjes, Carola Pelder (startend ondernemer)
Naam : Evelyn Beijers
Datum : 09-05-2010 om 21:39

Ik heb twee keer de cursus gevolgd en vond het heerlijk! Het is al fijn als je in deze hectische tijd anderhalf uur niets anders hoeft te doen dan naar de fijne, rustige stem van Conny te mogen luisteren. Ik ben er rustiger van geworden, heb meer inzicht gekregen en ben veel dichter bij mezelf. Ik mis de avonden echt en kan niet wachten tot de volgende cursus! En ik hoop dat de cd heel snel klaar is zodat ik "thuis" met Conny
kan mediteren.
Dank je wel lieve Conny.
Naam : fen
E-mail : E-mail me
Datum : 31-01-2009 om 17:02

lieve connie ik ben iedere keer weer verbaasd, de manier van lesgeven is zelfs voor mij verbazingwekkend, ook ik leer toch steeds weer, nieuwe aanwijzingen waar ik mee verder kom om anderen ook weer nieuwe vormen mee te geven om nog beter in het velletje te komen, ik hoop dat de cursisten tevreden zijn met de lokatie. liefs fen.
Naam : Marijke Berends
Datum : 19-11-2008 om 15:17

Beste Conny,

Wat ik vooral erg plezierig vond van jouw meditatielessen was de intimiteit van een kleine groep. Je lessen waren goed gestructureerd (m.n. het feit dat alle chakra's aan bod kwamen) en het was fijn om deze ook na afloop op papier te krijgen. Enkele oefeningen doe ik nog dagelijks, ik kan mij er echt goed door ontspannen. Ik vond je een fijne respectvolle begeleider en niet onbelangrijk, je hebt een rustige prettige stem om naar te luisteren. Ik ben zeker van plan om nog eens een sessie te volgen als het niet op een woensdagavond valt. Wellicht heb je nog eens een soort "vervolgcursus" hoewel ik het opnieuw volgen ook niet bezwaarlijk zou vinden.
Veel succes met je website,

hartelijke groet,

Marijke Berends
Naam : Marjolijn Corbeel
Datum : 18-11-2008 om 19:37

Hoi Conny,

Mijn ervaring met de meditatiecursus is heel goed.
Wat ik zo goed vond is dat ik de cursus deed na een lange vaak zware werkdag en dan 's avonds de meditatiecursus.
Ik moest de eerst paar keer mezelf wel dwingen om dingen los te laten, maar hoe verder de cursus hoe beter dat ging.
Wat ik ook van de cursus geleerd heb om mezelf te zijn en te blijven en niet zo snel meer om te vallen als iemand iets tegen mij zegt wat misschien niet zo aardig is. Dus leren los laten en steviger in m'n schoenen staan.

Groetjes Marjolijn Corbeel
Naam : I. Lamaker
Datum : 18-11-2008 om 10:29

De avonden van de cursus "energie en meditatie'' zijn steeds heerlijke avonden, waarin je er helemaal voor jezelf kunt zijn.
Conny heeft een fijne stem, waarin warmte en ruimte doorklinkt.In die ruimte kon ik de ervaringen opdoen die voor mij belangrijk waren.
De dagen erna zit ik altijd lekker in mijn vel.
Ook nu nog gebruik ik sommige oefeningen om beter in mijn eigen kracht te staan.

Dus geef ik me graag op om nog een keer een serie avonden te volgen.

met vriendelijke groet,
Imelda Lamaker
Naam : Resia Bunnik
Datum : 17-11-2008 om 18:42

De meditatie cursus heb ik als buitengewoon onspannend ervaren. Een aantal van de oefeningen doe ik nog steeds met name de gronding oefeningen en die van het buikchakra. De cursus is ook erg geschikt voor mensen die nog niet spiritueel bezig zijn en bang zijn dat het allemaal te zweverig woord. Ik hoor zelf ook bij die categorie en ik denk dat jouw aanpak heel geschikt hiervoor is.
Voor mijzelf bood het een goed tegenwicht voor de dagelijkse stress waarin ik verkeer.
Resia Bunnik
Naam : Monique den Bakker
Datum : 17-11-2008 om 18:38

Op woensdagavond kom ik nog nahijgend van een drukke dag de lesruimte in. Mijn hoofd vol gedachten. Conny begint haar les. Ik sluit mijn ogen. Anderhalf uur later kan ik me niet meer voorstellen waarover ik me die dag nu zo druk heb gemaakt. De ontspanning die ik voel is dieper dan tijdens een vakantie. Ik kan er weer een week tegenaan.
Monique den Bakker
Naam : MBierhorst
Datum : 16-11-2008 om 19:39

Al een hele tijd liep ik met allerlei vage klachten. Om meer in het hier en nu te kunnen leven heb ik eerst goed moeten leren 'aarden'of 'gronden. Deze cursus heeft een hele grote bijdrage geleverd aan hoe ik me nu voel; ik voel meer rust in mijn hoofd, zit beter in mijn vel, kan beter ontspannen met de oefeningen die Conny mij geleerd heeft. De manier waarop Conny de les geeft vind ik super. Heel rustig, duidelijk, en iedereen in zijn/haar waarde latend. Wat iedereen voelt, ervaart is persoonlijk en niets is goed of fout. Alles wordt op een heldere manier gebracht zonder al te veel 'geitewollensokken-zweverigheid'. Ik ga heel graag door met een evt. vervolgcursus! Conny bedankt tot nu toe! Marijn Bierhorst.
Naam : KVermeer
Website : Mijn Homepage
Datum : 16-11-2008 om 19:36

Ik ben weliswaar geen beginner met mediteren, maar ik had erg de behoefte aan leren hoe een goede meditatie in elkaar zit. Ook omdat ik anderen geleide meditaties zou gaan geven. De cursus Meditatie en Energie heeft me die basis gebracht. Conny begint echt bij het begin en heeft ontzettend veel goede tips en oefeningen die je in het dagelijks leven ook kunt gebruiken. Ze is ook de persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt.
Ik breng het geleerde inmiddels zelf in praktijk en dat helpt mij weer om anderen goed bij te kunnen staan. Beginner of niet, deze cursus doet wat Conny beschrijft!
Kim Vermeer
 
  pagina 1 van 1 (17 berichten)  


Beheerder

Powered by phpGB © 2004-2006 phpGB Correct CSS! Valid HTML 4.01!